Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwinie z patelni.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinie 4 sztuki
niesolone masło 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 lyzki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwinie z patelni.

Brzoskwinie myjemy,obieramy i kroimy w kostke.Na patelni rozpuszczamy maslo,dodajemy pokrojone brzoskwinie i przesmazamy na srednim ogniu 5-8 minut.Wyjmujemy do miseczek lyzka cedzakowa,na pozostalym na patelni masle przesmazamy na zloto 4 lyzki tartej bulki.Polewamy nia brzoskwinie,posypujemy cukrem i dekorujemy bita smietana,oraz kawalkami brzoskwini.Podajemy natychmast,deser musi byc cieply.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 05.07.2011 21:36
ciekawe...........fajne
SmacznaPyza 11.09.2010 11:25
bardzo ciekawe, podoba mi się :-)
Natalia/tubisiek 08.09.2010 10:41
nigdy takich nie jadłam! muszę spróbować :)
Sarenka 06.09.2010 20:30
Ciekawe.. musi byc pyszne.
Katarzyna/kate1980 04.09.2010 13:28
pyszne robiłam
banditka 04.09.2010 07:20
extra
Emilia21 01.09.2010 15:43
rewelacja
Ewa104 31.07.2010 15:42
Rewelacyjny pomysł!
misia53 19.07.2010 20:57
Mniam , smaczne
krzyniu1984 18.07.2010 13:55
super przepis!
wedith1 17.07.2010 12:03
Pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak