Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bryndza z orzechami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 20 dag
masło 4 dag
twaróg 8 dag
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka/płaska
sól i pieprz do smaku
orzechy włoskie 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Bryndza z orzechami

Wykonanie:
Bryndzę, twaróg, masło, sól i pieprz do smaku, oraz słodką paprykę utrzeć na gładką masę. Wymieszać z drobno posiekanymi orzechami, schłodzić w lodówce i podawać najlepiej na razowym chlebie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 22.06.2017 09:06
nigdy nie jadłam tego sera

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak