Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z kurkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1
serek śmietankowy 1
kukri 200 g
cebula 1
sól
pieprz
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z kurkami

Na maśle podsmażamy kurki z cebulą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Bagietkę kroimy w skośne kromki. Każdą smarujemy serkiem śmietankowym, a następnie układamy porcję podsmażonych kurek.
Bruschetta doskonale smakuje na ciepło, jak i na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 02.02.2014 20:19
proste i smaczne
Łukasz15 10.10.2013 12:48
Bardzo apetyczna
Katarzyna/kate1980 15.09.2013 21:23
ciekawy przepis
kasienka23 15.09.2013 18:48
ale pycha!!!! :)
misia53 15.09.2013 14:20
znakomicie wygląda
arbuzowo 15.09.2013 13:55
wygląda i smakuje zapewne oszałamiająco
Agata
Agata 15.09.2013 12:58
z chęcią bym zjadła :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak