Bruschetta z fetą i pietruszką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczywo

    4 kromki
  • pomidory

    2-3 szt
  • czosnek

    1-2 ząbki
  • masło

    2 łyżki
  • feta

    10 dag
  • sól

  • pietruszka zielona

    1/3 pęczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kromki opiekamy na grillu lub w tosterze- każdą pocieramy ząbkami czosnku, smarujemy cieniutko masłem, obkładamy pomidorami i fetą pokrojonymi w kosteczkę- solimy i posypujemy posiekaną zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 27.08.2013 15:58
znakomite śniadanko :)
malaczarna23 24.03.2012 13:08
super
Edyta31 18.11.2011 23:33
extra
magical66 04.11.2011 19:22
świetna
Natalia40 03.11.2011 23:44
cudo
Natalia40 03.11.2011 23:44
cudo
calliope 21.10.2011 07:45
bardzo smaczne :)
kuklik 16.10.2011 07:10
pyszności
kanu83 09.08.2011 09:22
apetyczna
Krystyna32 05.08.2011 08:04
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat