Przepis i sposób przygotowania na: Brownie z orzechami
Kroki postępowania
Całość dobrze mieszamy.
Pieczemy w 170 stopnich (termoobieg) 30 minut.
Podajemy posypane cukrem pudrem.
masło | 20 dag |
czekolada gorzka | 1 tabliczka |
jajko | 4 szt |
aromat waniliowy | 1/3 opak |
espresso | 50 ml |
mąka | 1.5 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
orzechy | 3/4 szkl |
czekolada mleczna | 1 tabliczka |
sól | 1 szczypta |
kakao | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: