Składniki:
buraki ćwikłowe młode | 600 g |
woda | 2 l |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 3 zabki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
śmietana 12% | 4 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
buraki ćwikłowe młode | 600 g |
woda | 2 l |
cebula biała | 1 szt |
czosnek | 3 zabki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
śmietana 12% | 4 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: