Przepis i sposób przygotowania na: Botwinka z fetą i jajkiem sadzonym
Ser fera pokroić w kostkę.
Na patelni usmażyć jajka sadzone.
Zupę wlewać na talerz i posypać kilkoma kostkami sera, położyc jajko sadzone i posypać natką pietruszki
botwinka | 2 pęczki |
buraczki wiórki | 1 szkl |
ogórek | 1 szt |
rzodkiewka | 6 szt |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sok z cytryny | 4 łyżki |
masło | 2 łyżki |
ser feta | 1/2 opakowania |
jajko | 4 szt |
sól i pieprz | |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: