Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

botwinka w sosie majerankowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oliwa 6 łyżek
ocet balsamiczny 2 łyżki
majeranekświeży 3 łyżki
pieprz do smaku
botwinka 3 pęczki

Przepis i sposób przygotowania na: botwinka w sosie majerankowym

Buraczki i botwinkę opłucz,odkrój buraczki,ugotuj je w małej ilości osolonej wody. Listki botwinki przelej wrzątkiem na sitku.Ostudź.Buraczki oskrob i pokrój na ćwiartki,dodaj botwinkę.Z octu balsamicznego,oliwy,majeranku i pieprzu zrób sos.polej nim sałatkę. SAŁATKA DO OBIADU.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina45 06.02.2011 22:20
uwielbiam
Ewelina45 06.02.2011 22:20
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak