Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

botwinka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

udka z kurczaka 2 szt
ziemniaki 3 szt
botwina 2 pęczki
śmietana 5 łyżek
soł, pieprz, sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: botwinka

Botwinkę posiekać i wrzucić do wcześniej zrobionego wywaru z udek z kurczaka z ugotowanymi już wcześniej ziemniaczkami, doprawić solą pieprzem i sokiem z cytryny, mozna dodać troszkę cukru żeby miała slodkawy smak

Dodać smietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 23.06.2013 08:28
fajna zupka
usmiech 22.06.2013 22:29
wygląda smacznie
kasiaw 22.06.2013 22:13
uwielbiam botwinkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak