Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki w sosie paprykowym
Kroki postępowania
Boczniaki oczyścić za pomocą papierowego ręcznika. Nie należy ich myć, gdyż bardzo chłoną wodę. Pokroić w paseczki i dołożyć do cebuli.
ząbki czosnku | 3 szt |
cebula | 2 szt |
boczniaki | 300 g |
papryka czerwona | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 ziarna |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej rzepakowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: