Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki smażone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 250 g
pietruszka zielona
oliwa 100 ml
wino białe wytrawne 20 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki smażone

Boczniaki opłukać i osuszyć.Na rozgrzanej oliwie usmażyć grzyby z natką pietruszki.Dolać wino i czekać aż zredukuje się do połowy objętości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 24.05.2012 16:49
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak