Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki jako kotlety

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dużych kapeluszy boczniaka 5 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki jako kotlety

Boczniaki krótko opłukać. Posolić, popieprzyć i panierować w jajku i bułce tartej.Smażyć na oleju na złoto.SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:58
Dobre jedzenie.
evita0007 22.05.2011 13:39
chyba każdy je lubi ja też :-)
SmacznaPyza 12.04.2011 11:09
bardzo smaczne kotleciki :-)
wedith1 13.02.2011 23:21
Pyszne są takie grzybki!
Joanna108
Joanna108 15.11.2010 19:24
Też takie robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak