Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniaki jak schabowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 50 dag
jajko 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
Bułka tarta klasyczna Prymat
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki jak schabowe

Kapelusze umyć pod bieżącą wodą. Większe kapelusze przy trzonie zbić młotkiem. Jajka rozbić z vegetą i pieprzem, grzyby obtaczać w jajku i w bułce, smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano jak kotlety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 09.09.2013 11:14
pycha grzybki
Katarzyna59 07.06.2013 10:43
bardzo apetyczne
owca441 03.02.2012 18:45
świetne
dianix 31.10.2011 13:02
kurcze boczniaki jadlam pierwszy raz w tym roku, moj mężczyzna zakupił i hodował, jak jest wysypym to kilka rodzin mozna wykarmic;d
1j1o1l1a1 14.03.2011 17:00
tez robiłam, jak miałam akurat urodzaj boczniaków (same wyrosły) na działce :)
Dorota59 14.03.2011 16:45
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak