Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczniak jak schabowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniak 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Boczniak jak schabowy

Boczniaki myjemy pod bieżącą wodą. Wkładamy do mleka na 10 minut. Wyjmujemy na sitko aby obciekły z mleka. Solimy i pieprzymy. Moczymy w rozmąconym jajku. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju po 5 minut z każdej strony. Podajemy z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 27.09.2010 22:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak