Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek pieczony

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 2 kg.
oliwa 2 łyżki
sół pieprz papryka majeranek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek pieczony

Boczek nacieramy oliwą.Wszystkie wymienione przyprawy mieszamy ze sobą.Nacieramy nimi boczek.Wkładamy go do lodówki na 2 godziny.Następnie wkładamy go do worka do pieczenia.Przez około 1.5 godz. pieczemy boczek w temperaturze 180*C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 25.06.2013 20:13
Warte wypróbowania :-)
kamyk 05.06.2013 21:12
boczuś pierwsza klasa, uwielbiam taki jeszcze ciepły
fotoviderek 03.05.2013 07:56
Lubię taki boczek :)
dianix 02.03.2013 20:13
superowy , dla mnie idealny
kuklik 23.02.2013 15:34
to bardzo lubimy
Renataj 19.02.2013 09:42
I do tego chlebek z masełkiem. Pycha.
ONY_za_kare 17.02.2013 19:32
pyszny boczuś
Zdzisław 17.02.2013 17:34
dla mnie boczek pyszny
Alex_M 17.02.2013 17:32
mmm boczus :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak