Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób w pietruszkowym pesto

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bób 300 g
parmezan 100 g
natka pietruszki
ząbki czosnku 3
orzechy włoskie 1 garść
oliwa 5 łyżek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bób w pietruszkowym pesto

Bób ugotuj i obierz ze skóry.W blenderze zmiksuj parmezan,natkę i czosnek,oliwe ,sól i pieprz.Bób ułóż na talerzu,wymieszaj z pesto.Posyp orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak