Błyskawiczna serowa pasta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółty ser

    100 g
  • czosnek

    2 ząbki
  • majonez

    1 łyżka
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser w kostce ścieramy na tarce do jarzyn na oczkach grubych lub cienkich, pasta jest równie smaczna bez znaczenia na wielkość wiórków serowych. Starty ser przekładamy do miseczki Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz łyżkę majonezu i dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku sola i pieprzem, Podajemy z grzankami bądź tostami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Lukrecja29 09.08.2012 21:09
lubie pasty

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat