Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok kakaowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko w proszku 3 szklanka
cukier 1/2 szklanka
margaryna 250 g
herbatniki 10 sztuka
kakao 2 łyżka
mleko 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Blok kakaowy

Mleko, cukier i kakao zagotować. Po zagotowaniu wymieszać z margaryną. Po ostygnięciu dodać mleko w proszku. Na końcu dodać pokruszone herbatniki. Ułożyć w blasze. Na kilka godzin włożyć do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 11.09.2014 10:18
Bardzo lubię ja dodaję jeszcze orzechy i rodzynki.
Jagódka77 21.07.2014 15:34
fajny przepis
Magda60 16.03.2013 20:49
kiedys taki robilam
Bernadeta1 23.02.2013 16:59
pyszny deser
marta19 03.02.2013 19:48
Pyszne, zróbcie nie pożałujecie, Polecam :)
Ania28 24.01.2013 10:24
robie dokładnie taki sam. Idealny dla łasuchów
adelajda 24.01.2013 08:51
mój mąż będzie zachwycony jak zrobię !
Adamorek 23.01.2013 23:05
słodkości
Adamorek 23.01.2013 23:05
słodkości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak