Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok kakaowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mleko w proszku 50 dkg
margaryna 20 dkg
cukier 2 szkl
herbatniki 1 paczka
kakao 5-6 łyżek
rodzynki 10 dkg
aromat rumowy

Przepis i sposób przygotowania na: Blok kakaowy

Zagotować pół szklani wody z margaryną i aromatem,zdjąć z ognia,wsypac mleko i kakao,rodzynki i pokruszone herbatniki,wymieszać.
Masę włożyć do formy i zastudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 13.10.2011 11:44
uwielbiam
maryśka 03.09.2011 17:28
smaczny
iknkirke 14.07.2011 13:46
pycha
Jolanta40 10.05.2011 21:23
też niedawno taki robiłam, pycha
grasylwia 12.04.2011 23:27
Zdjęcie trochę nie fajne ale jak zrobię nowy to nowe dam ,bardziej wyraźniejsze a poproszę wtedy o usuniecie tego ;)
Tika4444 04.02.2011 09:25
super słodkości
noculos 13.01.2011 23:54
fajne
noculos 13.01.2011 23:54
fajne
noculos 13.01.2011 23:54
fajne
edyta18-20 27.10.2010 20:52
też lubię
Justyna223 27.10.2010 20:48
uwielbiam blok pychotka
Justyna70 03.10.2010 15:30
smaczne!!
eli_555 02.10.2010 20:14
Pycha.Gdy dzieci były małe a w sklepach nie było słodyczy,też i m taki robiłam.
justyna111 22.09.2010 17:23
pycha
Lidia11 22.09.2010 16:11
super
IlonaAlbertos 19.09.2010 23:10
Uwielbiam blok czekoladowy, pychota.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak