Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Blok czekoladowy z herbatnikami i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko w proszku 40 dkg
margaryna 3/4 kostki
woda 1/2 szklanki
kakao 5 łyżek
cukier 2 szklanki
herbatniki
rodzynki 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Blok czekoladowy z herbatnikami i rodzynkami

Mleko, wodę, margarynę i cukier zagotować. Wymieszać z kakao, herbatnikami i rodzynkami. Wlać do tortownicy i zostawić w zimnym miejscu do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak