Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bitki z udzca kurczaka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z udźca kurczaka 4 szt
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat 1/2 łyzeczki
majeranek 1/2 łyżeczki
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Bitki z udzca kurczaka

Uda kurczaka bez kości lekko rozbijamy. Solimy, posypujemy przyprawami. Smażymy na niewielkiej ilości oleju z obu stron na rumiano, podlewamy stopniowo woda i dusimy do miękkosci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 15.10.2013 00:16
lubię takie mięsko
ben-ka 27.01.2012 19:43
te? mi si? podoba:)
pacpaw 25.01.2012 20:29
fajowe
anja3107 25.01.2012 12:05
smaczne
suzana 22.01.2012 18:06
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak