Składniki:
schab bez kości | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
pomidor | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
śmietana 18 proc | 3 łyżeczki |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
masło | 3 łyżki |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
schab bez kości | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
pomidor | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
śmietana 18 proc | 3 łyżeczki |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
masło | 3 łyżki |
tłuszcz do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: