bitki z baraniny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • baranina

    600 g
  • włoszczyzna

    1
  • cebula

    1
  • mąka

    1 lyzka
  • śmietana

    0,5 szklanki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso dzielimy na porcje, zbijamy, przyprawiamy pieprzem, sola i maką. Smazymy na tluszczu. Dodjamey cebulki, podelewamy woda i dusimy. Dodajemy pokrojone warzywa. Zageszczamy smietana wymieszana z maka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
marta1371 24.04.2011 20:57
na pewno są dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat