Składniki:
schab bez kości | 3 plastry |
olej | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
kapusta włoska | 1/4 główki |
orzechy włoskie | 2 łyżki - mielone orzechy |
bulion wołowy | 700 ml |
koncentrat z buraków | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
schab bez kości | 3 plastry |
olej | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
kapusta włoska | 1/4 główki |
orzechy włoskie | 2 łyżki - mielone orzechy |
bulion wołowy | 700 ml |
koncentrat z buraków | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: