Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkoptowa tarta z galaretką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane 3/4szklanki
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkoptowa tarta z galaretką

Galaretkę przygotuj wg przepisu podanego na opakowaniu.Brzoskwinie umyj, pokrój w plastry, usuń pestki. Wyłóż na spód biszkoptowy. Kiedy galaretka stężeje, włóż ją na brzoskwinie. Bitą śmietanę przygotuj wg przepisu na opakowaniu, dodając- zamiast zwykłego mleka- mleko skondensowane. Ciasto pokroić w trójkąty i ozdobić każdą część kleksem bitej śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 06.11.2012 22:29
uwielbiam takie desery
ana00 07.10.2012 08:40
za pewne smaczna ;)
Margo1 14.09.2012 10:35
wygląda bardzo ładnie
Margo1 14.09.2012 10:35
wygląda bardzo ładnie
Hanna5 03.09.2012 15:15
smaczne
KLEO 03.09.2012 15:03
szybko i smacznie
Krzysztof15 13.08.2012 21:42
pyszności
gusia1000 02.08.2012 18:33
Akurat na teraz.
Cukiereczek13 02.08.2012 09:23
bardzo szybka tarta
Kas2 01.08.2012 23:12
świetna propozycja na szybki deser
Rafał10 01.08.2012 23:03
szybkie a jakie pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak