Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
jajko
5 szt -
mąka
5 łyżek -
cuier puder
5 łyżek -
kakao
1 łyżka -
śmietana 30-pocentowa
2 szt -
Cynamon mielony Prymat
1 łyżka -
proszek do pieczenia
1 łyżeczka
Przepis i sposób przygotowania biszkopt z masą śmietankową
śmietanę 36%( niestety wyżej nie można dodać takiej wartości , to taka gęsta w kubeczku ) ubić z cukrem pudrem (według smaku ) i przełożyć biszkopt wierzch posypać cynamonem , można odrazu sie rozkoszowac delikatnym smakiem deseru ;)
Komentarze (18)
Załaduj więcej komentarzy (8)