Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z galaretką
Bita śmietana-ubić zimną kremówkę dodać cukier puder i namoczoną i rozpuszczoną letnią żelatynę.Wylać na biszkopt,poukładać maliny i zalać tężejącą galaretką.
galaretka malinowa | 2 szt |
maliny świeże | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
cukier | 5 łyżek |
mąka pszenna | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 5 szt |
kremówka | 0,5 l |
cukier puder | 3 łyżki |
bita śmietana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: