Składniki:
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
cukier drobny | 2/3 szkl. |
budyń czekoladowy | 2 op. |
budyń | toffi 1 op. |
mąka pszenna | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 2-3 łyżeczki |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
cieciorka konserwowa | 1 puszka |
cukier drobny | 2/3 szkl. |
budyń czekoladowy | 2 op. |
budyń | toffi 1 op. |
mąka pszenna | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 2-3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: