Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt przekładany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 szt
dżem wiśniowy 1 szt
mleko 1 szklanka
masło 20 dek
cukier puder
budyń waniliowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt przekładany

Biszkopt przekroić na pół i posmarować dżemem. Budyń ugotować na szklance mleka , ostudzić. Zimny rozetrzeć z masłem i wyłożyć na dżem. Przykryć drugą połową biszkoptu i całość poprószyć cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 19.04.2013 10:42
proste i smaczne
IZABELA29 06.01.2013 10:21
może i fajne ale by ktoś kto nigdy nie robił przydałby się przepis na ten biszkopt i nie dodawaj takich zamazanych zdjęć bo i tak nic na nich nie widać .
owca441 12.11.2012 20:43
proste i smaczne
Łukasz15 11.11.2012 13:05
Bardzo lubię przekładany biszkopt
teresa18 16.09.2012 17:31
super ciacho
teresa18 16.09.2012 17:31
super ciacho
m1monika 10.09.2012 12:53
smaczny :-)
olkaaa 28.08.2012 10:40
chętnie zrobię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak