Biodrówka na cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biodrówka

    1/2 kg
  • cebula biała

    3 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biodrówkę smarujemy oliwą z wymieszanymi przyprawami-odstawiamy .Kroimy cebulę .
Biodrówkę obsmażamy na patelni dodajemy cebulkę ,resztę oliwy z przyprawami -smażymy .Potem wkładamy do nagrzanego piekarnika na 20 min .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 23.06.2011 18:38
smacznie i konkretnie
kielcok1 29.05.2011 13:34
fajne mięsko
Ewelina47 18.03.2011 06:57
biodrówka, a co to takiego ?
rakow2 18.02.2011 19:04
fajne i konkretne
iknkirke 07.02.2011 10:35
dobre
Baska Kaska 06.02.2011 18:43
fajne
ewelinapac 16.12.2010 09:05
ładnie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat