Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik
Doprawiamy do smaku solą i jeszcze dusimy przez ok. 20 min
kapusta kiszona | 2 kg |
kiełbasa śląska | 80 dag |
boczek wędzony | 40 dag |
żeberka wieprzowe | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
grzyby suszone | 5-6 szt |
koncentrat pomidorowy | 100 g |
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat | |
sól do smaku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: