Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z porów i kiełbasy

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

olej 1/3 szkl.
duże pory 3 szt
dowolnej kiełbasy 1/2 kg
fasolka szparagowa 1 puszka
keczup 2 łyżki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z porów i kiełbasy

Pory dokładnie myjemy i kroimy w plasterki do zielonej części. Kiełbasę kroimy w półplasterki. Fasolę osączamy z zalewy. W garnku rozgrzewamy olej i wrzucamy pory. Dusimy na małym ogniu, aż będą miękkie. Następnie dodajemy kiełbasę, mieszamy a pod koniec wrzucamy fasolkę i dodajemy keczup. Doprawiamy do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 04.01.2012 07:29
chętnie spróbuję takiej wersji
rjustysia 20.09.2011 11:30
Ciekawe, tylko czy to jeszcze bigos? :)
novita23 16.08.2011 09:48
ciekawy przepis
KasiaK90 24.07.2011 18:11
pyszny bigosik
Kate131 01.07.2011 08:47
bardzo fajny przepis
Rybciia 22.05.2011 14:04
ciekawy przepis
malaczarna23 20.05.2011 10:26
pycha
Juleczka20 01.04.2011 08:39
z porami?musi być smaczny
joanna77 19.03.2011 17:50
lubię
ewelina63 15.01.2011 15:50
mniam
marzena06 15.01.2011 15:45
pycha
darus 14.01.2011 14:57
super
Smakosz6 04.11.2010 10:45
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak