Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
kiełbasa chuda 2 laski
przecier pomidorowy 2 łyżki
Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat do smaku
cebula 1 szt.
pieczarki 20 szt.
ziele angielskie do smaku
pieprz do smaku
kostka rosołowa 1 szt.
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bigos z pieczarkami

Kapustę szykujemy i dajemy do garnka zalewamy wodą i gotujemy,wrzucamy liść laurowy i ziele,gotujemy aż zmięknie.W między czasie kroimy kiełbasę,cebule i smażymy oraz pieczarki.Dodajemy to wo kapusty przyprawiamy i gotujemy na koniec dajemy przecier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak