Składniki:
kiełbasa podwawelska | 350 g |
ziele angielski | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koperek | pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | garść |
wieprzowina | 600 (łopatka) |
kapusta kiszona | 2,5 młoda |
kiełbasa podwawelska | 350 g |
ziele angielski | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
koperek | pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
grzyby suszone | garść |
wieprzowina | 600 (łopatka) |
kapusta kiszona | 2,5 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: