BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 KG
  • wędlina

    30 DAG
  • boczek wędzony

    10 DAG
  • przecier pomidorowy

    1 ŁYŻKA
  • cebula

    1 SZTUKA
  • czosnek

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

KAPUSTĘ KISZONĄ UGOTOWAĆ I ODLAĆ WODĘ. WĘDLINĘ, BOCZEK, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I PRZESMAŻYĆ NA TŁUSZCZU. DODAĆ DO KAPUSTY, WYMIESZAĆ, DODAĆ PRZECIER POMIDOROWY. PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ ROSOŁU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

agata1722
agata1722 08.02.2012 09:40
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat