BIGOS Z KAPUSTY KISZONEJ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    1 KG
  • wędlina

    30 DAG
  • boczek wędzony

    10 DAG
  • przecier pomidorowy

    1 ŁYŻKA
  • cebula

    1 SZTUKA
  • czosnek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

KAPUSTĘ KISZONĄ UGOTOWAĆ I ODLAĆ WODĘ. WĘDLINĘ, BOCZEK, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I PRZESMAŻYĆ NA TŁUSZCZU. DODAĆ DO KAPUSTY, WYMIESZAĆ, DODAĆ PRZECIER POMIDOROWY. PODLAĆ NIEWIELKĄ ILOŚCIĄ ROSOŁU.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 08.02.2012 09:40
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat