Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z fasoli

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa (świeża lub mrożona) 1 kg
pierś z kurczaka 1 szt.
kiełbasa 3 laski
kostka rosołowa
przyprawa uniwersalna
przecier pomidorowy 1 mały

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z fasoli

Fasolę ugotować, mięso i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć ( mięso przyprawić warzywkiem). Wymieszać wszystkie składniki razem, dodać kostkę rosołową i mały przecier pomidorowy (mała puszeczka), dusić ok 10 min na małym ogniu. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 16.09.2011 14:43
pożywne danie
Monika193
Monika193 23.06.2011 23:03
ciekawe
Ewa111 14.12.2010 13:42
bardzo dobry bigosik
Mirka-Ludomila 23.10.2010 01:27
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak