Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos po francusku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy małe op
kiełbasa 4
por 4
fasolka szparagowa 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: bigos po francusku

kiełbasę pokroić w kostkę i poddusić
,fasolkę lekko podgotować
pora pokroić w półplasterki-wrzucić razem z fasolką do kiełbasy
dodać przecier
doprawić do smaku
poddusić by fasolka doszła

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 14.01.2013 21:40
super przepis
Ela15 03.06.2012 15:14
super
Ewa95 25.10.2011 20:19
ciekawe
Ewa95 25.10.2011 20:19
ciekawe
Justyna Jussstiii 19.10.2011 09:12
wow polecam
Ewa/kalapurtka 10.10.2011 23:56
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak