BIGOS NA SUROWYM BOCZKU

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1 DUZA GLOWKA
  • grzyby suszone

    200 GRAM
  • Liść laurowy suszony Prymat

    3 SZTUKI
  • ziele angielskie

    4 SZTUKI
  • sól i pieprz

  • koncentrat pomidorowy

    2 LYZKI
  • boczek

    2 surowy bez kości
  • kapusta biała

    2 KG
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

BOCZEK SMAZYMY 5 MINUT DODAJEMY KAPUSTE KISZONA PROSTO Z SLOIKA RAZEM Z SOKIEM I NIE KROIMY NASTEPNIE KAPUSTE BIALA,GRZYBY WCZESNIEJ NAMOCZONE,LISC LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE,SOL I PIEPRZ I TAK NA WOLNYM OGNIU GOTUJEMY OD 3 DO 4 GODZIN MIESZAJAC CO JAKIS CZAS.NA SAMYM KONCU DODAJEMY KONCENTRAT I JESZCZE 15 MINUT GOTUJEMY .SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
[email protected] 04.03.2013 13:19
uwielbiam bigosik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat