Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BIGOS NA SUROWYM BOCZKU

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 1 DUZA GLOWKA
grzyby suszone 200 GRAM
Liść laurowy suszony Prymat 3 SZTUKI
ziele angielskie 4 SZTUKI
sól i pieprz
koncentrat pomidorowy 2 LYZKI
boczek 2 surowy bez kości
kapusta biała 2 KG

Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS NA SUROWYM BOCZKU

BOCZEK SMAZYMY 5 MINUT DODAJEMY KAPUSTE KISZONA PROSTO Z SLOIKA RAZEM Z SOKIEM I NIE KROIMY NASTEPNIE KAPUSTE BIALA,GRZYBY WCZESNIEJ NAMOCZONE,LISC LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE,SOL I PIEPRZ I TAK NA WOLNYM OGNIU GOTUJEMY OD 3 DO 4 GODZIN MIESZAJAC CO JAKIS CZAS.NA SAMYM KONCU DODAJEMY KONCENTRAT I JESZCZE 15 MINUT GOTUJEMY .SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 04.03.2013 13:19
uwielbiam bigosik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak