BIGOS

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

  • Kapusta słodka

  • żeberko

  • kawałek boczku

  • kiełbasa wędzona

  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • natka pietruszki

  • papryka

  • szczypta kminku

  • koncentrat pomidorowy

  • sól

  • mrożone zielonki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

żeberko i boczek odgotować wrzucić kapustę kiszoną gotować do miękkości dodać pokrojoną kapustę słodką podgotować przyprawić kiełbasę pokroić podsmażyć dodać do bigosu boczek pokroić z żeberek wyjąć kości pokroić dodać do bigosu dodać koncentrat i mrożone zielonki chwilę podgotować był gotowany trzy dni

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 05.03.2012 11:55
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat