Składniki:
comber z dzika | 50 dkg |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 50 dkg |
śmietana | 1/2 szklanki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
bułka | 1/2 szt |
smalec | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 10 (tarty) |
comber z dzika | 50 dkg |
cebula | 2 szt |
pieczarki | 50 dkg |
śmietana | 1/2 szklanki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
bułka | 1/2 szt |
smalec | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | 10 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: