Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biało-czarne truskawki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

truskawki świeże 25 szt
czekolada biała 1
czekolada deserowa 1
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Biało-czarne truskawki

Truskawki opłukać i obrać z szypułek-osuszyć.W osobnych garnkach rozpuścić czekolady,do każdej dodać po jednej łyzce masła.Truskawki zanurzać w białej czekoladzie ,a ciemną zrobić zygzak ciemną(z łyzeczki)i tak na zmiane kolorami.Wykładać na pergamin aby czekolada zastygła

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 26.07.2012 11:15
bajka
Edyta14
Edyta14 05.07.2012 10:31
wyśmienite
kriko 24.05.2012 14:30
super pomysł
Luki 12.04.2012 09:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak