Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Białe szparagi ze słoika z bułką tartą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szparagi białe 1 słoik
margaryna
Bułka tarta klasyczna Prymat
przyprawa do potraw Kucharek
woda

Przepis i sposób przygotowania na: Białe szparagi ze słoika z bułką tartą

Szparagi ze słoika na patelni chwilę podgotowujemy w wodzie. Gdy woda się chwile pogotuje odlewamy ją, dodajemy margarynę i podsmażamy szparagi. Szparagi ze słoika są już miękkie więc nie trzeba długo ich podsmażać, pod koniec przyprawiamy np. przyprawą do dań Kucharek i dodajemy bułkę tartą. Całość mieszamy. Szparagi mogą być dodatkiem na ciepło np. do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak