Białe szparagi ze słoika z bułką tartą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi białe

    1 słoik
  • margaryna

  • bułka tarta

  • przyprawa do potraw Kucharek

  • woda

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi ze słoika na patelni chwilę podgotowujemy w wodzie. Gdy woda się chwile pogotuje odlewamy ją, dodajemy margarynę i podsmażamy szparagi. Szparagi ze słoika są już miękkie więc nie trzeba długo ich podsmażać, pod koniec przyprawiamy np. przyprawą do dań Kucharek i dodajemy bułkę tartą. Całość mieszamy. Szparagi mogą być dodatkiem na ciepło np. do obiadu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat