Składniki:
biała kiełbasa | 8 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
jałowiec | 4-5 ziaren |
wytrawne białe wina | 0,5 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
olej | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
tymianek | 2 (posiekany) |
jabłka | 4 czerwone |
biała kiełbasa | 8 sztuk |
cebula | 2 sztuki |
jałowiec | 4-5 ziaren |
wytrawne białe wina | 0,5 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
olej | 2-3 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
tymianek | 2 (posiekany) |
jabłka | 4 czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: