biala kiełbasa z cebula i cebulka prażoną

biala kiełbasa z cebula i cebulka prażoną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kiełbasa

    2 szt
  • cebula

    2 szt
  • pieprz

  • Cebulka smażona Prymat

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę białą podsmażamy na patelni. Cebule obieramy, kroimy w pióra i dodajemy do kielbasy, smażymy podlewając delikatnie wodą. Gdy cebula się zrumieni, całość doprawiamy pieprzem i dodajemy cebulkę prażoną. Po chwili zdejmujemy z ognia. Smacznego

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat