Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała kiełbasa pieczona z musztardą i miodem

4.0
(25)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa biała 4 sztuki
cebula 2 sztuki
sól i pieprz
miód 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 3 łyżki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Biała kiełbasa pieczona z musztardą i miodem

Cebulę obieramy i kroimy w pióra, na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju, dodajemy cebulę, oprószamy sola oraz pieprzem, lekko podsmażamy, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Do miseczki przekładamy miód oraz musztardę, mieszamy, biała kiełbasę nakłuwamy, smarujemy wymieszaną musztardą z miodem. Kiełbasę układamy na cebuli, wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez godzinę w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Diana Rusiłowicz 02.05.2017 21:10
Pyszna propozycja!
adelajda 18.03.2017 18:46
dobra kiełbaska
paniusiaewa 12.02.2017 10:38
Sami Bawarii. Kiełbasa musztarda i miód.
bogusia 82 02.02.2017 20:48
Kiełbasa jest bardzo smaczna i sycąca :)
Franciszek 01.02.2017 01:27
dobry obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak