Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bezy serduszka

2.0
(5)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 2 sztuki
cukier kryształ 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Bezy serduszka

Zimne białka ubić na sztywną pianę, następnie powoli dodawć cukier i dalej miksować.
Gotową masę włożyć do worka cukierniczego i wyciskać bezy na papier do pieczenia.
Piekarnik nagrzać do 100 stopni C i piec 1-2 h do wysuszenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewka1978 21.01.2013 19:48
fajne
Gracer 21.01.2013 19:38
ładniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak