Bezy mojej roboty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białka

    5 sztuk
  • cukier puder

    1,5 szklanki
  • cuker waniliowy

    0,5 opakowania
  • zapach waniliowy

    5 kropelek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Bezy mojej roboty foto
Białka ubić na sztywna pianę. Dodac cukier puder i dalej misksować następne doda cukier waniliowy i aromat.
Krok 2 - Bezy mojej roboty foto
Tak ubite białka wykładac na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia Piec w piekarniku nagrzanym do 150 *C przez 1 godzine przy uchylonych drzwiczkach Smacznego
Krok 3 - Bezy mojej roboty foto
Piec w piekarniku nagrzanym do 150 *C przez 1 godzine przy uchylonych drzwiczkach Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (29)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jagódka77 22.09.2014 10:30
super bezy
irenka 11.08.2014 18:32
pyszne,uwielbiam
misiaczek-30 27.04.2014 10:48
Na takie domowe beziki to mogłabym sie skusić ...
Jagódka77 16.04.2014 22:21
dawno nie jadłam domowej roboty bezików
gacopierz23 02.04.2014 19:45
coś dla moich dzieciaków
gibli 09.02.2014 21:07
smaczne beziki
Anna169Hosz 20.11.2013 22:19
Ślicznie się prezentują.
mirosława4 16.09.2013 21:07
wyglądają rewelacyjnie
Margaretkaw 01.09.2013 11:27
Super, tylko bita śmietana, owoce i świetny deser :)
adelajda 22.07.2013 15:23
ładne wyszły

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat