Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bezglutenowe kluski śląskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 6 szt
mąka ziemniaczana 6 płaskich łyżek
olej 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Porada

Bardzo dobrze smakuje odsmaźone.

Przepis i sposób przygotowania na: Bezglutenowe kluski śląskie

Ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać mąkę, olej, sól i pieprz. Wymieszać. Formować kluski. Wrzucać na wrzątek. Gotować do wpłynięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 22.04.2017 10:47
interesujący pomysł
Jagódka77 08.03.2017 18:57
ciekawy pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak