Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

beza brzoskwiniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gotowy blat bezowy 1 duzy
brzoskwiń w syropie 40 dag
kremówki szkl
sok z cytryny z polowy cytryny
jagody

Przepis i sposób przygotowania na: beza brzoskwiniowa

brzoskwinie osaczyć z zalewy na sicie jedną połówkę odłożyć do dekoracji resztę zmiksować , kremowkę ubić na sztywno mikserem doprawić sokiem z cytryny.na gotowy blat bezowy lyzka nałożyć kremowkę tworzać zagłębienia .w powstałe dołki wlać mus brzoskwiniowy udekorować pozostałą pokrojoną brzoskwinią i jagodami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 10.06.2011 21:22
wyśmienicie smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak