Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyk tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 500 g
cebula 2
korniszony 2
grzybki marynowane 4
żółtko jajek 4
kapary 1 lyzka
oliwa 1 lyzeczka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 lyzeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk tatarski

Mięso umyj,oczyść i osusz,zmiel dwukrotnie w maszynce.Cebulę pokroj w drobna kostkę,korniszony i grzybki posiekaj.Mięso wymieszaj z oliwą musztardą delikatesową lagodną PRYMAT,.Podziel na 4 okrągłe porcje zrob wgłębienia i wbij po 1 żółtku,dookoła ułóż porcje cebuli,korniszonów i kaparów i grzybkow.Podawaj z pieczywem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak